Πώς να ξεκινησετε μια επιτυχημενη καλλιεργεια τρουφας

1) Εφόσον το χωραφι μας ειναι ομοιογενες, αφαιρουμε τους πρωτους πεντε ποντους απο την επιφανειακη βλαστηση και παιρνουμε μια κολονα χωματος απο τους -5 εως -35 σε τρια διαφορετικα σημεια του χωραφιου διαγωνια (δυο απο τις ακρες μια απο τη μεση) περιπου, ενα ως εναμισι κιλο συνολικα.
Γραφετε τα στοιχεια σας, την περιοχη και τηλ. επικοινωνιας και σημειωνετε να σταλουν οι αναλυσεις και στον κ. Κουγιουμτζίδη Ιωάννη.

Η ολη διαδικασια κοστιζει 30 ευρω ανά δειγμα.

Το στελνουμε στη διευθυνση:

Ανδρέου κ. Ε.Π.Ε ΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΑΡΜΟΔΙΟΥ 14 ΑΘΗΝΑ

ΤΚ 10552

TΗΛ. 210 3311347


2) Μολις εχουμε τις αναλυσεις και δουμε οτι τα στοιχεια ειναι θετικα θα πρεπει να περασουμε απο το χωραφι σας για να παρουμε την αποφαση το ποιο ειδος τρουφας μπορουμε να καλλιεργησουμε σε τι φυτο, με ποιο τροπο θα οργωσουμε και καποια αλλα συμπληρωματικα στοιχεια που χρειαζομαστε για την επιτυχια της καλλιεργειας. Στη συνεχεια θα πρεπει να παραγγειλουμε τα φυτα. Στην διαδικασία αυτη συμμετέχειενεργα ο κ.Παναγιωτίδης μέσω της συνδρρομής του σχετικά με τη τεχνική υποστήριξη, ο οποίος ειναι υπεύθυνος και τεχνικό αντιπρόσωπος της καλλιέργειας τρούφας στην Ελλάδα.
3) Για να δεσμευτουν τα φυτα θα πρεπει να προκαταβαλετε 5 ευρω για καθε φυτο και το υπολοιπο οταν ερθουν τα φυτα. Η δικη μας συμβουλευτικη υποστηριξη κοστιζει 1000 ευρω για 5 χρονια απο τα οποια καταβαλετε τα μισα κατα την επισκεψη μας την πρωτη φορα στο χωραφι σας και τα υπολοιπα μεσα στα επομενα χρονια, συν τα εξοδα μετακινησης και διαμονης εαν χρειαζεται. Για περισσοτερες πληροφοριες και λεπτομερειες επικοινωνειστε με τον κ. Κουγιουμτζίδη Ιωάννη τηλ. 6974733576