Τα Φυτώρια Κουγιουμτζίδη

Τα φυτώρια Κουγιουμτζίδη διαθέτουν εμπειρία άνω των είκοσι ετών , από το 1990 έως σήμερα, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας σε φυτά εξωτερικού χώρου και δέντρα.

Η επιχείρηση μας εισάγει πολλαπλασιαστικό υλικό και ανεπτυγμένα φυτά από το εξωτερικό. Παράγουμε καλλωπιστικούς θάμνους και δέντρα σε έκταση συνολικού μεγέθους 17.000 τ.μ.

Συνεργασία και Ποιότητα
Συνεργαζόμαστε με πολλά φυτώρια και επιχειρήσεις πανελλαδικά καθώς και χώρες του εξωτερικού στην παραγωγή, εμπορία και διάθεση όλων των ειδών μας.

Η εφαρμογή των κατάλληλων καλλιεργητικών εργασιών και φροντίδων εγγυάται την παραγωγή άριστων ποιότητας φυτών. Η προτίμηση και η εμπιστοσύνη των πελατών μας βοηθά στην μεγαλύτερη και βέλτιστη παραγωγή φυτών. Στα φυτώρια Κουγιουμτζίδη θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από διαμορφωμένα, αδιαμόρφωτα και λοιπά φυτά σε ένα ευρύ φάσμα μεγεθών που έχουν αναπτυχθεί για να καλύψουν τις ανάγκες σας και να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σας για την πιο απαιτητική και φιλότεχνη διαμόρφωση του κήπου σας. Φιλοδοξούμε να γίνουμε ο καταλληλότερος συνεργάτης σας για την διαμόρφωση ενός κήπου βάσει των επιθυμιών σας. Μπορείτε να μας συμβουλευτείτε για τις ανάγκες των φυτών που θα επιλέξετε μα πάνω από όλα να μας αναθέσετε την ευθύνη να μελετήσουμε και να κατασκευάσουμε των κήπο που ονειρεύεστε.

 
Διαμόρφωση κήπων και Προϊόντα
 


Για την άψογη διαμόρφωση του εξωτερικού σας χώρου χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνικές διαμόρφωσης κήπων ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

  • Κηποτεχνία
  • Βραχόκηποι
  • Ανθοκηπία
  • Καλλωπιστικά Φυτά
  • Κονωφόρα Δέντρα
  • Οπωροφόρα Δέντρα

Τα προϊόντα μας διατίθενται για χοντρική και λιανική πώληση, για περισσότερες πληροφορίες

επικοινωνήστε μαζί μας.